top of page

Palvelut
& Tuotteet

qsc speakers.jpg

ÄÄNIJÄRJESTELMÄT

QSC Kaiuttimet, Prosessorit, Vahvistimet, Ohjaus

NC3541L_L2K30ZM_NEC_4K_Cinema.jpg

Projisointi

NEC Cinema 4K Projektorit, Palvelimet, Varaosat, 3D Järjestelmät

Harkness-Screen-Perlux-picture1.jpg

Valkokankaat

Yli 90 vuoden ammattitaito kiteytyy laadukkaisiin Harkness -valkokankaisiin.

IMG_3576.jpg

SALIVARUSTEET

Tuolit, Askelprofiilit, Valaistus, efektivalot, Valo-ohjaus, Akustiikka, Seinäverhoilut

PALVELUMME

Rakennamme maailmanluokan elokuvakokonaisuuksia yli 28 vuoden kokemuksella. Palvelumme räätälöidään aina kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan, joten kerro rohkeasti kuinka voisimme auttaa!

SUUNNITTELU

Oletko suunnittelemassa laajennusta tai esimerkiksi päivitystä salin tekniikkaan? Asiantuntijamme ovat käytettävissä ja kokemuksemme monista isoista projekteista auttaa sinua huomioimaan kaiken tarvittavan parhaan elokuvakokemuksen saavuttamiseksi.

PIENET JA SUURET KOKONAISUUDET

Jokainen projekti on erilainen ja tarpeiden määrät vaihtelevat. Olemme työskennelleet monien erikokoisten projektien kanssa ja pystymme toteuttamaan monipuolisesti erilaisia kokonaisuuksia. Kerro siis rohkeasti tarpeistasi!

Laitemyynti, TOIMITUS

& ASENNUS

Myymme kaikki laitteet nykyaikaisen elokuvateatterin tarpeisiin, polttimoista tuoleihin. Oma maahantuontimme alan huipuilta takaa parhaan laadun myös sinun teatteriisi. Sertifioidut asentajamme asentavat kaiken paikalleen ja opastavat uudet laitteet käyttöösi.

HUOLTO JA PALVELUSOPIMUKSET

Tarjoamme myös kattavia huolto ja palvelusopimuksia, ota yhteyttä myyntiimme ja kerro tarpeistasi. Räätälöimme sopimukset aina asiakas- ja tapauskohtaisesti ja suosittelemme tarvittaessa myös sopivaa kokonaisuutta.

bottom of page